Antena Căutare

Un bărbat privea tabloul din casă atunci când a apărut un demon! Toți au sărit speriați și au început să țipe!

Un bărbat de 42 de ani privea un tablou din casă atunci când a văzut un demon apărând ca din senin. Toți au sărit speriați și au început să țipe.

Un bărbat de 42 de ani privea un tablou din casă atunci când a văzut un demon apărând ca din senin. Toți au sărit speriați și au început să țipe.

Profesorul de 42 de ani din Londra tocmai se afla în Jamaica și vizita casa părinților, despre care se spune că ar fi bântuită.

Bărbatul spune că se uita la tabloul cu imaginea unei cascade atunci când a observat apărând un chip de demon.

DIAVOLUL este printre NOI și a ajuns în COLUMBIA! Uite ce ÎNFĂȚIȘARE are! Îți faci CRUCE!

În imagine se poate distinge chipul unui demon

Toți membrii familiei au văzut incidentul și s-au speriat. Au început să țipe și au spus că nu au mai văzut niciodată ceva atât de înfiorător.

FOTO! Diavolul exista! Povestea impresionanta a fetitei care a levitat in pat

Fără să mai stea pe gânduri, acesta a fotografiat strania apariție și a postat imediat imaginea pe internet. În scurt timp, aceasta a devenit virală pe internet și a stârnit numeroase reacții.

O femeie s-a deghizat timp de 43 de ani în bărbat, pentru a putea munci! Acum a fost numită „mama ideală”!... Un puști a venit la el ca să-i ceară țigări, iar bărbatul i-a dat un răspuns genial! Uite ce i-a cumpărat în schimb!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x