Antena Căutare

Un canadian și-a cumpărat 42 de autobuze vechi, pe care le-a îngropat! Ce minune a ieșit la lumină după 40 de ani!

Un bărbat din Canada și-a cumpărat 42 de autobuze vechi, pe care apoi le-a îngropat în pământ. După 40 de ani, omul a dezvăluit care era adevăratul său plan!

Un bărbat din Canada și-a cumpărat 42 de autobuze vechi, pe care apoi le-a îngropat în pământ. După 40 de ani, omul a dezvăluit care era adevăratul său plan!

Când Bruce a venit cu ideea în 1970 să își cumpere 42 de autobuze vechi, toată lumea s-a uitat ciudat la el și l-a considerat nebun. Dar omul nu s-a lăsat păgubaș și a continuat cu planul său.

A săpat, a îngropat mașinile în pământ și apoi a cotinuat lucrul. Mai exact, canadianul a început să amenajeze interiorul astfel încât locul să se transforme într-un adevărat buncăr!

Canadianul a amenajat dormitoare, băi, bucătării și spații de depozitat mâncarea. Acum se poate lăuda cu cel mai mare buncăr din America de Nord, rezistent chiar și la atacuri nucleare.

Mai bine de 500 de persoane se pot adăposti în ceea ce Bruce a numit „Arca Doi”, inspirat de Arca lui Noe.

Horoscopul banilor pe luna decembrie! Acestea sunt zodiile care au portofelul plin de sărbători!

Așa cum era de așteptat, fotografiile cu realizarea bărbatului au ajuns pe internet și au devenit imediat virale. Sunt și guri rele care spun că efortul este inutil, dar...nu se știe niciodată!

La doar șase ani, o fetiță are deja mai bine de 500.000 de fani doar pe Instagram! Cum arată copila de care s-a îndrăgos... O adolescentă de 14 ani a murit în somn după ce și-a lăsat telefonul la încărcat pe marginea patului! Ce semn a ignorat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x