Antena Căutare

Un indian si-a regasit familia dupa 25 de ani folosind Google Earth

Un indian care s-a pierdut de familie in copilarie si-a regasit mama dupa 25 de ani folosind serviciul Google Earth, relateaza The Sun.

In urma cu 25 de ani, Saroo Brierley a adormit intr-un tren si s-a trezit in Calcutta, la peste 1.000 de kilometri departare de casa.

Atunci avea cinci ani si nu stia sa scrie, sa citeasca si nici numele orasului sau. A inceput sa cerseasca pe strazi, iar mai tarziu a fost adoptat de o familie din Australia. Cand a crescut, nu s-a gandit ca isi va mai revedea familia, dar a reusit sa isi gaseasca mama folosind Google Earth.

A estimat ce distanta a parcurs cu trenul cand era doar un copil si a adormit pe drum si a descoperit ca plecase din orasul Khandwa. S-a uitat pe Google Earth si a recunoscut in imaginile transmise prin satelit locurile in care a copilarit.

Astfel, a mers din Australia in India si s-a reintalnit cu mama sa dupa 25 de ani.

Foto: Sam Rosewarne/Herald Sun

VIDEO! Naufragiul navei Titanic, comemorat pe apa... O tanara dependenta de horoscop si-a ales iubitul dupa cum i-au spus astrele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x