Antena Căutare

Un nou-născut a fost găsit plângând într-o pungă de plastic, abandonat în frig. „Fetița plângea ca să trăiască, avea cordonul ombilical încă atașat!”

„Plângea ca să se salveze!”. Un bebeluș a fost găsit abandonat într-o pungă de plastic, la nici 30 de minute după ce venise pe lume. Doi trecători au fost șocați când au descoperit ce se afla într-o pungă de cumpărături lăsată lângă o bancă. Fetița încă avea cordonul ombilical atașat.

„Plângea ca să se salveze!”. Un bebeluș a fost găsit abandonat într-o pungă de plastic, la nici 30 de minute după ce venise pe lume. Doi trecători au fost șocați când au descoperit ce se afla într-o pungă de cumpărături lăsată lângă o bancă. Fetița încă avea cordonul ombilical atașat.

Fetița a fost găsită într-un cartier din estul Londrei, joi seara, de doi trecători. Rima Zvaliauskiene și fiul ei ieșiseră la o plimbare prin parcul din cartier.

Medicii spun că fetița se născuse de mai puțin de o oră atunci când a fost descoperită de cei doi. Fusese pusă într-o pungă de plastic și lăsată lângă o bancă, în condițiile în care afară erau sub 0 grade.

Articolul continuă după reclamă

Micuța, pe care asistentele au botezat-o „Roman”, a fost dusă de urgență la spital, unde medicii i-au acordat îngrijirile necesare.

„Se auzeau zgomote din pungă. Fetița plângea ca să trăiască. S-a salvat singură!”, spune Rima.

Ovidijus, fiul femeii, a fost cel care s-a aplecat să vadă despre ce era vorba: „Era mov și foarte rece. Părea că avea degerături pe frunte și urechi. Se vedea că era înghețată. Suntem extrem de fericiți că am putut să o salvăm, nu știu cât ar mai fi rezistat afară.”

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla cine este mama bebelușului abandonat.

„Mami, știi că am murit în burtica ta? Apoi am devenit înger și m-am întors la tine”. O mamă care a pierdut o sarcină es... Maria Ghiorghiu, profeție înfiorătoare! „Vom auzi de un cutremur intens, posibil un cutremur 2 în 1. Să ne rugăm la Dumn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x