Antena Căutare

Un rechin i-a furat camera foto de 11.000 de lire unui scafandru

Un rechin satul sa fie pozat in adancuri, i-a furat aparatul de fotografiat unui scafandru si a fugit cu el, relateaza Daily Mail. Norocul acestuia a fost ca rechinul s-a plictisit repede de aparat, sau poate nu i-a placut gustul lui, si l-a aruncat pe fundul oceanului.

Dupa ce a facut pe modelul pentru cateva fotografii, rechinul s-a saturat de atentia acordata si a furat camera performanta. Fotograful spune ca s-a temut mai ales pentru viata lui, desi nici aparatul sau nu era de neglijat, pentru ca valoreaza 11.000 de lire sterline.

Din fericire, a fost recuperat. Rechinul nu a fost interesat de el si l-a abandonat dupa numai 100 de metri, pe fundul oceanului.

Surprinzator este faptul ca a recuperat camera aproape intacta. In ciuda faptului ca a fost apucata cu dintii ascutiti ai rechinului, nu a suferit decat cateva zgarieturi minore.

Foto: Wikimedia Commons

TITANIC: Vioara din lemn de trandafir, expusa si apoi scoasa la licitatie... VIDEO! Prietenie neobisnuita: Un elefant se pune la mintea unui catel si vrea sa-i dea trezirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x