Antena Căutare

Un tânăr american s-a trezit cu o durere de ureche îngrozitoare! A descoperit că avea înăuntru un miriapod de 10 centimetri!

Un tânăr a ajuns de urgență la spital după ce, într-o dimineață, s-a trezit cu o durere îngrozitoare de ureche. Medicii au fost șocați de ceea ce au descoperit.

Un tânăr a ajuns de urgență la spital după ce, într-o dimineață, s-a trezit cu o durere îngrozitoare de ureche. Medicii au fost șocați de ceea ce au descoperit.

Grant Botti de 14 ani din Arkansas, Statele Unite ale Americii, s-a trezit cu o durere insuportabilă la una dintre urechi. Tânărul a încercat să vadă ce s-a întâmplat și atunci s-a speriat.

Acesta și-a scos din ureche un miriapod lung de peste zece centimetri. Vietatea se afla foarte aproape de timpan.

„Are un picior de jumătate de METRU!” Caz medical șocant ce a uimit o lume întreagă!

Miriapodul descoperit în ureche

Mama l-a dus de urgență la spital, unde medicii au găsit mici leziuni cauzate de miriapod.

„Se mișcă ceva acolo!” Medicul stomatolog a fost șocat! Uite ce a descoperit în gingia unei fetițe! (VIDEO)

Totuși, incredibil este faptul că tânărul nu știe nici acum cum s-a putut întâmpla așa ceva. Cazul a devenit cunoscut în toată lumea.

Zodiacul care nu minte niciodată! Iulie, luna ispitelor: Ce ne aşteaptă în a doua jumătate a anului, zodie cu zodie... Atât de sărac, încât merge cu un carton pe post de ghiozdan! Un puști a dat lumii cel mai puternic exemplu de voință și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x