Antena Căutare

Unde lucrează fiul Nadiei Comăneci, la doar 10 ani. Dylan face acrobații cu paharele și farfuriile

Legendara Nadia Comăneci, gimnasta de nota zece a României, este foarte mândră de fiul ei, Dylan. Deşi are doar 10 ani, băiatul a ales să se angajeze

Unde lucrează fiul Nadiei Comăneci, la doar 10 ani. Dylan face acrobații cu paharele și farfuriile
Fiul Nadiei Comaneci | Facebook

Legendara Nadia Comăneci, gimnasta de nota zece a României, este foarte mândră de fiul ei, Dylan. Deşi are doar 10 ani, băiatul a ales să se angajeze. La o vârstă când alți copii aleg să își petreacă ore în șir pe tabletă, fiul campioanei face ceva util.

Dylan s-a angajat pentru câteva zile la un restaurant din Oklahoma, iar banii pe care trebuia să-i primească i-a donat unei asociaţii pentru ajutorarea săracilor.

"Sunt foarte mândră să-ş văd pe Dylan câştigând bani pentru Regional Food Bank", a scris Nadia, pe Facebook, conform b365.ro.

Restaurantul la care s-a angajat Dylan este unul cu specific italian, aflat în oraşul Norman, din statul american Oklahoma. De altfel, acolo și ocuieşte familia Nadiei.

TESTUL înșelător care îți pune mintea la contribuție! Tu câte triunghiuri ai numărat în imagine?... Tu găseşti pisica în imagine? E chiar în faţa ochilor tăi! Încearcă să NU TRIŞEZI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x