Antena Căutare

Unii și-au vândut casa, alții și-au pierdut mințile! Actori celebri care au făcut totul, de dragul rolurilor!

Pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor, unii dintre celebrii actori de la Hollywood au recurs la niște gesturi de-a dreptul șocante. Totul de dragul reușitei unui rol.

Unii și-au vândut casa, alții și-au pierdut mințile! Actori celebri care au făcut totul, de dragul rolurilor!
Sacrificiile făcute de actori, de dragul unui rol

Pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor, unii dintre celebrii actori de la Hollywood au recurs la niște gesturi de-a dreptul șocante. Totul de dragul reușitei unui rol.

Adrien Brody în „Pianistul”

A câștigat un Oscar pentru acest rol, dar sacrificiile au fost pe măsură. Actorul a renunțat la tot ce avea pentru a intra în pielea protagonistului, un supraviețuitor al Holocaustului. Pe lângă faptul că s-a înfometat și a cântat la pian câte patru ore pe zi, Adrien Brody a renunțat la apartamentul său, și-a vândut mașina, și-a închis telefoanele și s-a mutat în Europa, cărând după el doar două pungi cu haine.

„Am vrut să simt cât mai bine experiența. Totuși, erau momente în care îmi făceam griji că nu voi scăpa fără să îmi pierd mințile, căci am realizat cât de departe mersesem”

Heath Ledger în „Cavalerul Negru”

S-a izolat de societate într-o cameră de hotel pentru o perioadă lungă de timp. Acolo, actorul a încercat să intre cât mai bine în pielea personajului Joker. A început să ia pastile pentru a intra în starea de euforie. Ulterior, acestea s-au dovedit a fi fatale, iar Heath a murit.

„M-am ascuns și am început să experimentez condiția psihică a unui psihopat”

Daniel Day Lewis

Pentru rolul său din „My Left Foot”, actorul a cerut să fie cărat cu căruciorul. Colegii din platoul de filmare îl hrăneau și îl cărau, totul pentru ca

Daniel să se confunde cu personajul. A ajuns să aibă două coaste fisurate, dar a rămas în memoria tuturor cu acest rol. Apoi a jucat în „Ultimul Mohican”, perioadă în care a campat timp de șase luni în pădure, învățând să supraviețuiască de unul singur, vânând și pescuind.

Shia LeBeouf în „Fury”

Actorul a refuzat să se spele timp de patru luni, pentru a înțelege mai bine personajul pe care îl interpreta (un soldat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial).

Mai mult decât atât, a rugat un dentist să îi scoată dinții, a stat o lună într-o bază militară și și-a tăiat fața.

Christian Bale în „The Machinist”

Povestea acestui rol este cu adevărat cutremurătoare. Actorul a slăbit 27 de kilograme pentru a ajunge la o greutate de 49 de kilograme. Christian Bale consuma doar cafea, o conservă de ton și un măr, iar ulterior s-a apucat și de fumat pentru a scăpa de senzația de foame.

Robert Powell în „Iisus din Nazareth”

Actorul i-a cucerit pe toți cu interpretarea sa magistrală. Totuși, există o legendă a „blestemului lui Iisus” pentru actorii care interpretează rolul Mântuitorulului. Unii sunt loviți de fulgere, alții își pierd mințile. Acesta a fost și cazul lui Powell.

După succesul răsunător cu acest film, actorul care se declarase inițial ateu a început să devină fanatic religios. Apropiații au spus că actorul a început chiar să se considere „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ” și de atunci, nimic i-a mai fost pe plac.

Poză virală! Întreaga planetă a fost înduioșată când a văzut ce face acest sirian pentru copiii săi!... Vântul i-a jucat feste Sanctității Sale Francisc. ”Papa cu-ale lui trei coroane puse una peste alta”......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x