Antena Căutare

Vărsătorii au noroc la muncă: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa

Berbecii ar face bine să fie mult mai organizaţi şi să-şi facă un plan bine pus la punct pentru a reuşi să-şi atingă scopurile.

Berbecii ar face bine să fie mult mai organizaţi şi să-şi facă un plan bine pus la punct pentru a reuşi să-şi atingă scopurile.

Taurii îşi vor canaliza energia pe familie. Vor pune la cale surprize pentru cei dragi.

Gemenii vor fi în centrul atenţiei datorită umorului lor. Starea lor plină de bună dispoziţie le va aduce zâmbetul pe buze şi celor din jur.

Racii se vor concentra asupra proiectelor personale. cu multă răbdare, îşi vor atinge scopurile.

Leii se vor comporta de parcă ar deţine adevărul absolut şi acest fapt, va isca tensiuni mai ales în familie.

Fecioarele sunt în mare formă şi acest fapt se va oglindi în succesele pe care le vor bifa.

Balantele sunt zâmbitoare şi vor face totul cu drag şi spor. Îşi vor duce la îndeplinire cu vârf şi îndesat misiunea de astăzi.

O zi excelentă îi aşteaptă pe scorpioni. Reuşite la serviciu, iar acasă, o atmosferă plină de armonie şi linişte.

Se apropie weekend-ul, tocmai de aceea săgetătorii vor fi cu capul în nori şi cu mare chef de distracţie. Cu munca, o vor lăsa mai uşor.

Caricornii îşi vor ocupa timpul cu terminarea unui proiect de suflet. pe seara, e posibil să-şi sporească bugetul datoria acceptării unei oferte profitable.

Vărsătorii, deşi nu vor fi în cea mai bună formă, vor avea parte de rezultate în plan profesional, la care nici nu se aşteptau.

Siguranţa de sine le va fi aliat de nădejde nativilor peşti. Vor reuşi să şi intimideze adversarii şi să pună mâna pe ceea ce îşi doresc.

TEST: Ești fidel sau trădător? Intonația vocii îți trădează caracterul într-o relație!... O tornadă de foc s-a format într-un cartier din San Diego...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x