Antena Căutare

Vărsătorii stau sub semnul reuşitei: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa

Berbecii vor da dovadă de impulsivitate în relaţiile colegiale şi asta ar putea da naştere unor tensiuni. Pe seara, îi aşteaptă veşti bune profesionale.

Vărsătorii stau sub semnul reuşitei: Horoscopul zilei, cu Andreea Joiţa Galerie
Andreea Joiţa | Facebook

Berbecii vor da dovadă de impulsivitate în relaţiile colegiale şi asta ar putea da naştere unor tensiuni. Pe seara, îi aşteaptă veşti bune profesionale.

Taurilor le merge din plin la capitolul bani. Se vor alege cu o sumă frumuşică din nişte investiţii.

Gemenii nu se vor lăsa afectaţi de evenimentele mai puţin plăcute din familie. Vor vedea partea plină a paharului în tot ceea ce se va întâmpla.

Racii sunt plini de energie şi determinare şi vor găsi soluţia potrivită chiar şi celui mai dificil lucru.

Leii vor avea succes în ceea ce îşi vor propune. Proiectele lor se vor bucura de susţinere.

Pentru fecioare se anunţă o zi încărcată. Vor avea multe drumuri de făcut şi rezultatele nu vor fi pe măsură aşteptărilor.

Balanţele ar trebui să fie mai diplomate. Anumite vorbe de-ale lor ar putea isca conflicte nedorite în mediul familial.

Este posibil că scorpionii să primească o ofertă surprinzătoare de a se implica într-un proiect de anvergură şi e indicat să deschidă bine ochii şi să nu ia decizii pripite.

Săgetătorii sunt perseverenţi şi nu se dau bătuţi în ceea ce priveşte viaţa personală. Se vor bucura şi de izbândă.

Capricornii vor avea de rezolvat probleme dificile, nervii le vor fi puşi la încercare şi cu greu vor găsi rezolvarea acestora. La capitolele calm şi răbdare, nu vor sta deloc bine.

Toate activităţile de astăzi ale vărsătorilor vor sta sub semnul reuşitei şi al succesului. Se anunţă o zi cu multe zâmbete.

Peştii vor pune mâna pe contracte importante datorită priceperii şi eficienţei lor. În plan familial, lucrurile nu vor străluci, însă nu e cazul să se îngrijoreze.

Cele mai mari păsări au o pasiune ascunsă. Dansând cu...struții!... Farsă de zile mari! Un american a fost păcălit că a stat în comă zece ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x