Antena Căutare

Veste buna pentru iubitorii de sporturi extreme: s-a deschis prima scoala de flyboard din Romania

Exista oameni care pot inota exact ca delfinii. Au demonstrat-o francezii, care au innebunit Internetul. Dupa ce au strans milioane de fani si vizualizari, au ajuns, in sfarsit, si in Romania. Prima scoala acreditata de flybord s-a deschis in Bucuresti.

In clipurile care aduna milioane de vizualizari pe internet pare simplu. Pentru incepatorii, insa, distractia incepe musai cu cateva notiuni teoretice.

Asa cum se vede, Flyboard e o combinatie intre zbor si scufundari. Sportul fascineaza milioane de oameni din toata lumea. Un singur clip, pe internet, a adunat 9 milioane de vizualizari.

Si cursul nu e chiar ieftin: 350 de euro. La final, insa, iti aduce un certificat si garantia ca poti inchiria singur echipamentul care costa 100 de euro, 20 de minute.

Deocamdata, cursurile si antrenamentele se tin pe lacul Snagov. Dar vara aceasta, si litoralul romanesc va fi loc de antrenament pentru iubitorii de senzatii tari pe apa.

FOTO: sport-actus.fr

Galerie FOTO! Cum aratau aparatele de FITNESS in 1800. Sesisezi vreo diferenta?... Horoscop de weekend, cu Camelia Patrascanu: Putem schimba directia, daca avem curaj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x