Antena Căutare

Vezi cum se rezolva certurile in China! Dupa ce s-au fugarit cu masinile de lux pe strazi, doi barbati, tata si fiu, s-au ciocnit repetat in plina intersectie

Scene tragi-comice, in China! Un tata si-a fugarit fiul pe strazi, la bordul unui vehicul de lux, in urma unei discutii aprinse. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arata cum tatal a intrat cu masina sa in vehiculul condus de fiul sau, care oprise la un semafor.

Au urmat cateva minute in care cele doua masini au blocat mijlocul intersectiei, timp in care s-au ciocnit de mai multe ori. Intr-un final, pentru ca nu a putut fugi, pe patru roti, de tatal sau... fiul s-a dat jos din masina si a fugit printre masinile din trafic.

Dar nici asa nu a avut scapare, tatal sau pornind imediat pe urmele sale. Cei doi au fost gasiti de politisti in apropierea intersectiei si au fost amendati.

Metoda inedita de a renunta la tigari: casca anti-fumat!... GALERIE FOTO! Sute de femei acoperite doar de vopsea. In Austria a avut loc Festivalul International de Bodypainting...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x