Antena Căutare

VIDEO! Baia Mare: "Trabant Blanos", imbracat in 51 de piei de miel

Pasiunea pentru masinile sale l-a facut pe un baimarean in varsta de 70 de ani sa isi transforme autoturismele in cele mai inedite feluri. Trabantul Oita, Trabantul Limuzina, Trabantul decapotabil Ferrari sunt doar o parte din creatiile maramureseanului Paul Havrila. Vedeta colectiei este insa de departe "Trabantul Blanos" pe care l-a acoperit in totalitate cu pielea a 58 de miei.

In urma cu 5 ani, Paul Havrila a decis ca trebuie sa isi umple timpul cu ceva, asa ca s-a apucat sa isi imbunatateasca masinile. Primul Trabant si l-a facut decapotabil. Si nu s-a zgarcit deloc: a dat 600 de euro doar pentru vopsea. Iar acesta era doar inceputul.

Pe urmatorul l-a imbracat in piele de miel. Deocamdata, baimareanul nu-si poate folosi Trabantul, oricat de mandru ar fi de el. Insa acest lucru nu-l descurajeaza. De curand, omul a inceput sa modifice un al treilea Trabant. Desi primeste deja oferte de cumparare pentru creatiile lui, batranul nici nu vrea sa auda. Tine prea mult la ele.



Captura Video VIDEO! O pisica si un bebelus, cei mai buni prieteni din lume... Oamenii fantoma: Povestea uimitoare a persoanelor fara amprente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x