Antena Căutare

VIDEO! Nu e gluma! Se poarta gunoaiele: Colectie de haine din ambalaje si cauciuc

O creatoare de moda spune ca se poarta gunoaiele. Iar criticii tind sa-i dea dreptate. Carpe, ambalaje vechi si alte obiecte adunate din groapa de gunoi au devenit materii prime pentru noua ei colectie

Colectiile de moda realizate din hartii si cartoane vechi au devenit deja o marca specifica pentru creatoarea boliviana Marion Macedo. Anul acesta, a optat si pentru alte materii prime, dar sursa a ramas aceeasi: depozitele de deseuri industriale sau casnice. “Folosim orice, de la bucati de cauciuc alb, filtre, carpe pentru curatat imprimantele, pana la placi tipografice foarte frumoase si cutii de chibrituri”, a declarat Marin.

Hartia, cartoanele si mucavaua raman elementele de baza, dar noile materiale gasite prin gunoaie aduc o pata de culoare colectiei. Creatoarea de moda spune ca, pentru ea, reciclarea conteaza la fel de mult ca si laudele criticilor.

Bolivia este o tara saraca, asa ca publicul nu poate decat sa aplaude ideea unor rochii elegante din materiale, practic, gratuite. Dar creatiile lui Marion Macedo si-au gasit admiratori in toata America Latina si chiar in Europa, unde si-au facut loc chiar si in muzee.

Le-au dat iarna in dar! La sfarsit de vara, cativa ursi panda au primit cadou zapada artificiala... La bulivard, birjar! O broasca testoasa si-a facut "trasura" un aligator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x