Antena Căutare

VIDEO: Te duce cu TAXI direct în DELIR! Ascultă melodia zilei: Taxi feat. Delia - „Atât de trist”!

Delia a lansat, marţi, un nou clip împreună cu trupa Taxi. Melodia se numeşte "Atât de trist" şi este o baladă de dragoste.

VIDEO: Te duce cu TAXI direct în DELIR! Ascultă melodia zilei: Taxi feat. Delia - „Atât de trist”! Galerie
Delia | Captur? video

Delia a lansat, marţi, un nou clip împreună cu trupa Taxi. Melodia se numeşte "Atât de trist" şi este o baladă de dragoste.

„Atât de nerăbdătoare am fost să vă arăt minunătia asta de piesă. ‪#‎AtâtDeTrist‬ alăuri de trupa TAXI este o piesă specială pentru mine, o iubesc!”, a scris frumoasa jurată X Factor pe pagina ei de Facebook.

Melodia, o baladă de dragoste, exprimă speranța în reluarea unei iubiri vechi. Versurile profunde și încărcătura emoțională a interpretării sunt accentuate de cromatica videoclipului. Regizorul a ales să filmeze totul în alb-negru.

„Te-ntorci acum după atâția ani/ 
Să-mi spui că te-ai grăbit/ 
Că nu ți-ai dat seama/ 
Că nu te-ai gândit/ 
Că ai greșit//
Mă-ntorc acum, după atâția ani/ 
Să-ți spun că-mi pare rău/ 
Pentru tot ce-am făcut / Și c-am putea s-o luăm de la-nceput...”
- cântă cei doi artiști în duet.

Articolul continuă după reclamă

Sensibilizați au fost și fanii artistei. „Delia, îmi pierdusem speranța în muzică românească, mi se părea că a luat-o pe o direcție total greșită, până când te-ai reinventat tu și ai apărut cu o mână de piese bune, e exact feelingul pe care eu așteptăm să-l văd de la artiștii români, sunt sigură că sunt mulți care gândesc că mine!”, i-a transmis o admiratoare Deliei.

Ție își place?

Cifra numelui tău complet dezvăluie cele mai ascunse secrete... Cea mai veche întreprindere de pe glob este un hotel japonez...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x