Antena Căutare

VIDEO! Un iesean a realizat cea mai subtire sculptura din lume - 1mm grosime!

Un iesean ar putea intra in Cartea Recordurilor cu cea mai subtire sculptura din lume. Dupa doi ani de incercari, zeci de teste si blocuri intregi de marmura sparte sub lovituri de dalt, artistul a reusit sa sculpeze, din marmura, un peste. Unul care are mai putin de un milimetru grosime. Romanul asteapta acum verdictul arbitrilor de la Guinness World Record.

A inceput in urma cu doi ani. De atunci, artistul iesean Florin Neasu incearca sa scoata de sub dalta sa o lucrare unicat. Mai intai, au fost schitele... Au urmat apoi testele in marmura. O misiune dificila. „Am vrut sa trec dincolo de materie, de material, de formele astea”, spune el. Si a reusit. Dupa multe nopti de nesomn in atelierul sau.

Din mainile artristului iesean s-a nascut "Pestisorul de aur", o lucrare care, in cele mai fine detalii, abia daca atinge un milimetru. Urmeza acum proba de foc a expertilor. Peste doua saptamani.

Profetiile lui Nostradamus pentru anul 2013: Al Treilea Razboi Mondial, asasinate, Anticristul... Foto de exceptie: Bentley de 150.000 de euro inundat si parasit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x