Antena Căutare

VIRAL de iarnă adorabil! Ce face un urs panda când îngrijitorii de la Zoo îi aduc în țarc un... om de zăpadă

Un urs panda gigant din parcul zoo din Toronto a avut parte de o surpriză din partea îngrijitorilor, care i-au adus în țarc un om de zăpadă. Ceea ce a urmat a făcut deliciul internauților, înregistrarea postată pe internet adunând nu mai puțin de 148.000 de vizualizări, relatează miercuri Daily Mail pe site-ul său.

Un urs panda gigant din parcul zoo din Toronto a avut parte de o surpriză din partea îngrijitorilor, care i-au adus în țarc un om de zăpadă. Ceea ce a urmat a făcut deliciul internauților, înregistrarea postată pe internet adunând nu mai puțin de 148.000 de vizualizări, relatează miercuri Daily Mail, citat de Agerpres.

Mai întâi, ursul panda gigant Da Mao atinge omul de zăpadă cu labele, după care devine mai aventuros și încearcă să se urce pe el.

Atunci se produce o "tragedie" și omul de zăpadă rămâne fără cap, dar asta nu-l oprește pe Da Mao, care se urcă din nou pe ce a mai rămas din acesta.

Apoi continuă să-l atingă cu labele și să se joace cu el și cade de mai multe ori în zăpadă.

Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a parcului zoo din Toronto și a adunat 148.000 de vizualizări.

Decoraţiune înspăimântătoare în bradul de Crăciun. Ce a descoperit o femeie, printre globuri și beteală. A fost îngrozit... Mutilat de dragul internetului! Un bărbat s-a lăsat "ciuruit", pentru a realiza cel mai tare viral din online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x