Antena Căutare

ZODIACUL DIETELOR! Ce trebuie să mănânci, în funcție de zodie, pentru a avea o siluetă PERFECTĂ

Ești la dietă, dar nu-ți dai seama de ce nu slăbești atât cât ai dori? Ei bine, află că totul se datorează astrelor. Dacă vrei să ai o siluetă excelentă trebuie să mănânci exact ceea ce indicat pentru zodia ta

Ești la dietă, dar nu-ți dai seama de ce nu slăbești atât cât ai dori? Ei bine, află că totul se datorează astrelor. Dacă vrei să ai o siluetă excelentă trebuie să mănânci exact ceea ce indicat pentru zodia ta.

BERBEC

In dieta, din punct de vedere astral, este recomandat un meniu diversificat pentru acesti nativi. Atunci cand nu agreaza un aliment, ar fi de dorit asocierea cu unul care este foarte placut. Berbecii au nevoie si de mult exercitiu fizic pentru a se mentine in forma, iar din regimul lor alimentar nu ar trebui sa lipseasca ceapa, morcovii, prazul si bineinteles sa nu faca exces de ardei iute, boia si mustar.

TAUR

Alimentele care sunt in rezonanta cu organismul taurilor sunt : anghinarea, cerealele, sparanghelul si toate alimentele din soiul fasolelor. Fructele cele mai potrivite sunt toate sortimentele de struguri, perele, merele si fructele de padure. Sunt indicate mazarea, rosiile, chimenul, menta, patrunjelul, spanacul, iar daca nu se poate trai fara carne, se recomanda carnea de vita.

GEMENI

Mancarurile potrivite pentru acestia sunt cele care contin nuci, migdale, fasole cu bobul lat, mazare si morcovi. Ar fi de preferat sa evite alimentele cu oua sau branza grasa. Benefice pentru acestia sunt stafidele, caisele uscate, prunele uscate, in general fructele uscate si confiate, precum si maslinele. In privinta bauturii, cel mai bine este sa consume vinurile slabe.

VEZI AICI CONTINUAREA

A folosit acetonă pentru a curăţa unghiile, dar a ajuns la spital în stare GRAVĂ! Uite cum a fost posibil aşa ceva!... Spune în ce an te-ai născut ca să ştii de ce ai parte în perioada următoare! Zodiacul chinezesc scoate la iveală întâmpl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x