Antena Căutare

Jocurile Olimpice 2018. Cum i-a păcălit o sportivă din SUA pe maghiari

O americancă devenită de curând cetățean maghiar a păcălit autoritățile de la Budapesta și a mers la Olimpiada de iarnă de la Pyeongchang chiar dacă nu se pricepea prea bine la half-pipe, probă la care s-a calificat.

O americancă devenită de curând cetățean maghiar a păcălit autoritățile de la Budapesta și a mers la Jocurile Olimpice 2018, de la Pyeongchang chiar dacă nu se pricepea prea bine la half-pipe, probă la care s-a calificat.

Elizabeth Marian Swaney și-a dorit foarte tare să participe la Jocurile Olimpice, deşi nu era specialistă la proba care presupune tot felul de trickuri. Convinsă că nu va reuși să intre în echipa olimpică americană, și-a luat cetățenia maghiară și a participat pe banii ei la tot felul de competiții de ski care îi aduceau punctele de care avea nevoie pentru Pyeongchang.

A speculat astfel o prevedere a regulamentului care spune că un sportiv se poate califica la proba de halfpipe de la Jocurile Olimpice dacă reuşeşte să obţină un anumit număr de prezenţe in Top 30 la etapele de Cupă Mondială. Cum half-pipeul e o probă nouă, nu sunt extrem de multe concurente. Așa că Swaney a mers doar la concursurile în care s-au prezentat mereu mai puţin de 30 de sportive la start, acumulând astfel puncte, deşi a terminat mereu ultima sau aproape ultima. Așa că a obţinut calificarea pentru Pyeongchag, unde nu a făcut nici măcar un trick pe planşa de halfpipe. Oficialii maghiari s-au recunoscut păcăliți.

Sursa, cotidianul

Ce culori care se poartă în vara 2018. Cum ne vopsim unghiile... Părinți, știați că Vitamina D poate fi cheia sănătății pentru copii? Sunt feriți de febră și de infecțiile respiratori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x