Antena Căutare

Mihai Constantinescu a ieșit din comă, la 28 de zile de la infarct. Care e starea lui acum

Se pare că rugăciunile fanilor și ai membrilor familiei sale au fost auzite. Mihai Constantinescu face progrese vizibile. Iubitul artist a ieșit din comă, după ce a suferit nu mai puțin de trei stopuri cardiace.

Se pare că rugăciunile fanilor și ai membrilor familiei sale au fost auzite. Mihai Constantinescu face progrese vizibile. Iubitul artist a ieșit din comă, după ce a suferit nu mai puțin de trei stopuri cardiace.

Mihai Constantinescu se simte din ce în ce mai bine. Starea sa de sănătate s-a îmbunătățit! Acesta respiră singur acum și își poate mișca degetele. Ce spun medicii?

Mihaela Constantinescu, fosta soție a interpretului, anunța, în urmă cu câteva zile, pe o rețea de socializare, că rugăciunile au fost auzite, astfel că artistul a început să dea semne de recuperare. Cântărețul poate să respire singur acum. Finul acestuia, Keo, a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Constantinescu, detalii care au fost povestite de către Octavian Ursulescu.

„Încă de acum câteva zile, când am fost la un festival din Timişoara, m-am întâlnit cu Keo, mi-a spus că cu o zi înainte se văzuse cu Simona care îi dăduse deja primele veşti, încă de acum cinci zile. Astfel, îmi confirmă începutul unei vindecări”, a afirmat Octavian Ursulescu.

„E scos de la aparate şi respiră singur”, a adăugat acesta.

Mihai Constantinescu are 73 de ani și a ajuns la Spitalul Floreasca în urmă cu o lună de zile. Acesta se află în continuare intubat și este ventilat mecanic, potrivit unor surse oficiale. Cu toate că medicii i-au insuflat soției artistului, Simona Secrier, faptul că acesta are puține șanse de supraviețuire, trupul interpretului nu a încetat să lupte. Adrian Daminescu a fost cel care a anunțat că Mihai Constantinescu a dat semne de îmbunătățire.

„De cinci zile este stabil. E scos de la aparate şi respiră singur, mai mişcă câte un deget. Sper să aiba aceeaşi evoluţie ca a lui Gabi Cotabiţă“, afirmă Adrian Daminescu.

Artistul a fost adus la Spitalul Floreasca pe data de 13 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Din păcate, pe parcursul serii petrecute în spital, cântărețul a avut un al doilea stop cardiac, ajungând mai apoi în moarte cerebrală.

Britney Spears a ajuns de nerecunoscut, după internarea la psihiatrie. Artista s-a îngrășat enorm... NASA deschide din 2020 Staţia Spaţială Internaţională pentru turişti. Oricine poate călători în spațiu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x