Antena Căutare

Momentul emoționant în care o mamă bolnavă de cancer, în fază terminală, își ia rămas bun de la fiul său care suferă de Sindromul Down: "Te vei transforma într-un înger, ca bunica?"

La doar 29 de ani, un cancer în faza terminală i-a răpit bucuria şi a împins-o într-o zonă în care nu şi-ar fi dorit vreodată să ajungă. Lovită de această veste, Sammi Fox s-a văzut nevoită să îşi ia "adio" de la fiul său Bobby, de numai 5 ani, care suferă şi el de Sindromul Down.

La doar 29 de ani, un cancer în faza terminală i-a răpit bucuria şi a împins-o într-o zonă în care nu şi-ar fi dorit vreodată să ajungă. Lovită de această veste, Sammi Fox s-a văzut nevoită să îşi ia "adio" de la fiul său Bobby, de numai 5 ani, care suferă şi el de Sindromul Down.

Povestea ei a impresionat o mulţime de oameni cu suflet mare şi au decis să îi fac o surpriză, ajutând-o să se despartă de puiul ei, pe care îl va lăsa singur, în doar câteva zile.

"Imi va fi dor de fiecare persoană frumoasă din viaţa mea. Există câţiva oameni fantastici pe care chiar îi iubesc. Astăzi am aflat că mai am câteva zile de trăit. Am doi băieţi minunaţi de care îmi va fi dor şi pe care nu-i voi putea vedea crescând. Am o familie incredibilă alături de care mi-aş dori să trăiesc, dar nu pot. Vreau să ştiţi cât de mulţi contaţi pentru mine. Vă iubesc atât de mult!", a scris femeia pe Facebook.

Emoţionată de mesajul mamei, Lisa Walker şi-a făcut apariţia în salonul femeii alături de un ponei pentru terapie, deghizat în unicorn. Sammi îi adoră.

Aflata în vizită în salonul tinerei mămici, fetiţa unei prietene, în vârstă de doi ani, i-a adresat o întrebare cel puţin dureroasă: "Te vei transforma într-un înger, ca bunica?".

Povestea tristă a acestei familii începea în urmă cu opt luni, când Sammi Fox a început un tratament pentru stomac, crezând că suferă de sindromul conlonui iritabil. Însă, după mai multe investigaţii, a descoperit, în cele din urmă, o tumoră pe ovare.

Accident cu cinci morți și patru răniți în Suceava! Un sat sucevean îşi plânge preotul şi pe familia acestuia! Slujitoru... Veste tristă pentru fanii lui Ed Sheeran! Artistul și-a anulat concertele, după ce a fost implicat într-un accident de b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x