Antena Căutare

MONDIALUL SEXY. Diana ILEA, reprezentanta GERMANIEI: "Poate să vină CR 7 cu tot cu a sa freză, Lahm îl scoate din viteză!"

Diana Ilea, reprezentanta Germaniei la Mondialul Sexy a1.ro, spune că deși nemții au, la debut, un meci greu, Cristiano Ronaldo va fi anihilat complet!

Diana Ilea, reprezentanta Germaniei la Mondialul Sexy a1.ro, spune că deși nemții au, la debut, un meci greu, Cristiano Ronaldo va fi anihilat complet!

Diana se consideră dusă cu pluta. "Calități - nu prea am ceva ieșit din comun, iar cele existente sunt duse la extrem și pot intra ușor in cealaltă categorie, cea a defectelor... As putea bate Harry Potter la numarul volumelor dacă aș începe aici sa înșir tot ce (nu) știu să fac. Am (prea/foarte/exagerat de) multă energie, cred că de aia vorbesc non-stop. Când nu vorbesc, îmi place să scriu, orice/despre oricine, pentru ca lumea în care mă învârt mă inspiră teribil. Sunt sociabilă, dar uneori nu suport oamenii"...

"Perfecționistă, insist ca totul să iasă ca la carte, nu suport lucrurile făcute pe jumătate. Am vise mari și voință și mai mare să mi le îndeplinesc, sunt o luptătoare. Singurul lucru de care sunt mândră e că sunt sufletistă, țin la prieteni, apreciez un om cu caracter si fac orice ca să ajut, chiar si atunci când nu mi se cere ajutorul. Știu când cineva e la pământ și sunt mereu în umbra lui, să îl ridic. Dau totul și nu cer nimic în schimb".

Despre jocul din această seară, Germania - Portugalia, Diana, ca un chibiț de Cișmigiu, zice că va fi greu, dar nemții se vor concentra pentru a obține victoria și a i-o dedica lui Michael Scumacher, recent ieșit din comă!

VOTEAZ-O PE DIANA ÎN "MONDIALUL SEXY" ŞI POŢI CÂŞTIGA O TABLETĂ DE ULTIMĂ GENERAŢIE

Jorge, prezentatorul ”România Dansează”, petrece ca un student! Iată unde a ajuns în acest week-end!... Destinaţii de vacanţă: Unde mergi să-ţi încarci bateriile în concediu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x