Antena Căutare

Pământul s-a cutremurat din nou! Un seism de 6, 4 pe scara Richter a zguduit Taiwanul!

Taiwanul s-a cutremurat violent în miez de noapte.Numeroase clădiri s-au prăbuşit ca nişte piese de domino în urma seismului care a avut o intensitate de 6,4 grade pe scara Richter. Sute de persoane au fost prinse sub dărâmături, iar echipele de salvare au început o operaţiune contracronometru.

Cel puţin 5 oameni au murit, printre care şi un bebeluş, iar alţi aproape 400 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Misiunile de salvare la care participă aproape 2 mii de persoane continuă şi la această oră.

Cutremurul a avut o magnitudine de 6, 4 pe scara Richter, dar pentru că s-a produs la suprafaţă, oamenii au crezut iniţial că este mult mai puternic. Mai multe clădiri au fost puse la pământ. Sudul ţării e cel mai afectat. Undele seismice din Taiwan s-au resimţit şi în sud-estul Chinei. Misiunile de căutare şi salvare din Taiwan continuă şi la această oră.

Nu te pui cu blondele! Delia - dezvăluiri inedite făcute Octaviei Geamănu... În ce an te-ai născut? Cum te influențează MAIMUȚA DE FOC, cea care guvernează 2016!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x