Antena Căutare

Basescu le-a cerut PDL-istilor sa aprobe trimiterea in justitie a dosarului lui Dan Pasat

Presedintele Traian Basescu le-a cerut, luni, parlamenarilor PDL sa aprobe trimiterea in justitie a dosarelor de la Parlament, facand referire la deputatul PDL Dan Pasat. De asemenea, seful statului i-a criticat pe liderii partidului pentru ca nu fac declaratii publice in sprijinul formatiunii.



In acelasi timp, seful statului a precizat ca PDL nu trebuie sa cada in greseala PSD de a critica activitatea magistratilor, aratand ca in procesul justitiei nu se mai poate interveni.

In cadrul intalnirii presedintelui cu partidul democrat-liberal, Traian Basescu s-a aratat nemultumit si de faptul ca PDL "nu s-a obosit pana acum sa-l apere". Astfel, Basescu i-a criticat pe "greii" partidului, mentionand ca "stelele partidului stau bine ascunse in transee, ca sa nu-i atinga vreun glont".

Articolul continuă după reclamă

Mai mult decat atat, seful statului le-a recomandat democrat-liberalilor care merg la diverse posturi de televiziuni pentru a apara partidul sa se documenteze in prealabil.

Presedintele Traian Basescu a participat, luni seara, timp de o ora si 20 de minute, la sedinta grupului PDL unde s-a discutat despre prioritatile legislative ale sesiunii parlamentare care va incepe la 1 februarie.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Sediul PDL din Bistrita a fost vandalizat. "Hotii!", "Jos PDL!" si "Traiti bine?”, mesajele scr... Boc: "Nu dam bani tinerilor intreprinzatori ca sa-i cheltuie in Bamboo!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x