Antena Căutare

Basescu nu il rastoarna inca pe Emil Boc: Speculatiile cu premierii sunt in afara problemei pana la alegerile din UDMR

"​Guvernul trebuie sa gaseasca un alt stil de guvernare, care sa nu mai vizeze criza, ci relansarea economica. Nimic din obiectivele de relansare economica nu este posibil fara restabilirea increderii in Guvern si a increderii ca aceasta coalitie in ansamblu poate duce la o crestere economica mai mare decat cea estimata", a declarat presedintele Tarian Basescu, la finalul intalnirii cu parlamentarii PDL.

Inalnirea intre Traian Basescu si parlamentarii PDL s-a incheiat. Seful statului a declarat ca Guvernul trebuie sa gaseasca un alt stil de guvernare, unul care sa vizeze relansarea economica.

"Speculatiile pe care le faceti cu premierii sunt in afara problemei pentru ca nimic nu poate fi lansat in discutie inainte de alegerile UDMR. Cred ca (schimbarea premierului) poate fi o solutie dar nu cred ca in coalitie se ia in calcul aceasta posibilitate", a declarat Basescu.

Mai multi oficiali ai BNR au primit oferta de a se instala in fruntea Guvernului Romaniei, dar in discutiile cu PDL nu s-a ajuns la nici o concluzie.

Surse din BNR au precizat insa ca este aproape exclus ca acestia sa fie vizati pentru functia de premier. Potrivit acelorasi surse, Cristian Popa ar fi reactionat nervos la informatiile potrivit carora numele sau ar fi fost luat in calcul la functia de premier, respingand ferm aceasta ipoteza.

Emil Boc: "Nu s-a discutat concret despre inlocuirea mea"... Ponta: PSD va vota impotriva oricarei variante de guvern PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x