Antena Căutare

Boc: Nicaieri in Europa nu s-a iesit din recesiune cu masurile propuse de Opozitia din Romania

Premierul Emil Boc, a declarat, in plenul Parlamentului, ca motiunea de cenzura depusa pe legea-cadru a Salarizarii de catre Opozitie are ca scop impiedicarea adoptarii bugetului de stat si blocarea dezvoltarii si refacerii economiei romanesti.



Seful Guvernului a comparat situatia noastra cu cea a tarilor din restul Europei, spunand ca nicaieri nu s-a iesit din recesiune cu masurile propuse de opozitia din Romania si nu s-a reusit cu motiuni populiste.

„Nicaieri in lume, in Europa, nu s-a iesit din recesiune cu masurile propuse de Opozitia din Romania, nu s-a reusit cu motiuni populiste. Romanii au observat ca este greu si in Marea Britanie si in Germania(...), tari cu resurse financiare mutl mai mari", a spus Emil Boc, in plenul Parlamentului.

Motiunea PNL, PSD - PC pe legea-cadru privind salarizarea bugetarilor a fost citia, luni, in plenul Parlamentului. Actul ar fi trebuit citit vineri, cand parlamentarii PSD si PNL au lipsit de la sedinta, starnind comentarii din partea coalitiei de guvernare. Tot luni va fi votata si dezbatuta si prima motiune pe Legea Salarizarii.

Parlamentarii s-au reunit in data de 16 demebrie, intr-o sedinta de plen comuna a Senatului si Camerei Deputatilor, in care a fost citita Motiunea de cenzura cu titlul "Legea privind salarizarea in anul 2011 - ultima teapa trasa romanilor de guvernarea Basescu - Udrea - Boc?", prima dintre cele doua depuse pe aceasta lege.

Cea de-a doua motiune de cenzura vizeaza proiectul de lege-cadru privind salarizarea si va fi votata tot luni. In acest caz, PSD va fi initiator, iar PNL co-initiator. Documentul va fi depus joi la secretariatele generale ale Senatului si Camerei Deputatilor. Tot joi urmeaza sa se stabileasca si calendarul de citire, dezbatere si votare pentru aceasta motiune.

Intrebat care sunt sansele de reusita ale acestor motiuni, presedintele PSD, Victor Ponta, a raspuns: "Nu ne facem iluzii".

Foto: Intactimages

Victor Ponta: "PSD va vota impotriva Legii bugetului de stat"... Demisia Monicai Iacob Ridzi din PDL, ceruta si de Sulfina Barbu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x