Antena Căutare

Bucurestiometrul lui Udrea: capete de catelusi, tomberoane si pomisori

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Gabriela Udrea, a decis sa reinventeze roata intr-un mod absolut dragalas. Dupa ce l-a descris pe Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, drept capetenia unui grup de politicieni misogini cu misiunea de a apara Bucurestiul de “o femeie”, indemand astfel, subtil, la un razboi intre sexe, domnia sa ilustreaza problemele grave ale cetatenilor intr-un mod absolut incredibil. Pesemene, doamna Udrea vrea sa ne impresioneze cu pufosenia si latura dragalasa a domniei sale.

Astfel, dupa ce s-a lepadat de statutul ministerial si a devenit doar "o femeie", doamna Udrea a inventat cuvantul "Bucurestiometru".

La fel ca "mogulul" presedintelui Traian Basescu, se pare ca PDL-istii au o inclinatie nativa spre inventarea de motive disperate. Pardon, cuvinte. Lasand la o parte faptul ca artificiul lingvistic al Elenei Udrea urla de la un bucurestiometru a disperare pe ultima suta de metri, stilul in care sunt ilustrate problemele oamenilor sunt cel putin diabetice.

Capete de catelusi, tomberoane dragute si pomisori veseli

"Spune-mi ce de deranjeaza in cartierul tau!", te intampina atunci cand accesezi blogul ministrului Udrea. Dupa care esti directionat spre cateva campuri, in care trebuie sa selectezi doar problemele identificate de doamna Udrea.

17 afectiuni ale batranului Bucuresti sunt enumerate, printre care si "altele". Vom reveni la aceste "alte" probleme, veti vedea de ce. Dupa ce iti faci datoria si completezi toate cerintele, ca un bun cetatean, problema ta se transmite catre echipa doamnei Udrea, care o transforma intr-o imagine si-o agata pe Harta Problemelor Capitalei.

Tot articolul, in Jurnalul National

Elena Basescu o lauda pe Elena Udrea, intr-o interventie balbaita in Parlamentul European... Cezar Preda: Opozitia nu are niciun interes sa tranteasca Guvernul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x