Antena Căutare

Codruta Kovesi, surprinsa la terasa in timp ce vorbea despre dosarele referendumului

Ancheta penala declanșata in cazul referendumului din 29 iulie reprezinta principala preocupare a Procurorului General al Romaniei, Laura Codruța Kovesi de care nu se poate desprinde nici in afara orelor de program.

Subiectul este abordat de șefa Ministerului Public nu doar in cadrul conferințelor de presa ori a interviurilor pe care le acorda anumitor publicații, ci chiar in timpul unor discutii private, purtate cu apropiați de-ai ei, la terase.

Conform Luju.ro, vineri seara, dupa ce a plecat de la Parchetul General, Kovesi a avut o intalnire cu doi barbați in Centrul Vechi al Capitalei, la o terasa, unde a fost surprinsa in timp ce dezvaluia detalii din niște anchete, dar și alte amanunte importante din activitatea ei. "Kovesi a fost auzita rostind cateva “cuvinte cheie”, precum numele fostului ministru al Internelor, Ioan Rus, al fostului ministru pentru Administratie, Victor Paul Dobre, dar si cifra de 21 de milioane, in acest ultim caz referindu-se, cel mai probabil, la disputele privind numarul de locuitori ai Romaniei, legat de participarea la vot", scrie Luju.ro.

Citeste articolul integral pe luju.ro!

Foto: intact images

Victor Ponta, in Die Presse: "Vreau un presedinte ca in Austria. Guvernarea trebuie lasata executivului"... Silviu Prigoana a demisionat din PDL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x