Antena Căutare

Cozmin Gusa catre pensionarii militari: Ati mancat la popota, ati furat din banii statului roman

Cozmin Gusa le reproseaza pensionarilor militari ca nu au fost solidari cu cei afectati de taieri anul trecut: "Daca veneati in ajutorul categoriilor profesionale care au creat valoare in Romania, care au fost defavorizate anul trecut, v-as fi apreciat foarte mult. V-ati apucat sa zbierati acum ca doar drepturile dumneavoastra sunt afectate. Situatia in Romania este prea disperata ca sa mai accept populisme din astea".

"Armata iese in strada numai la ordin", a spus un colonel in rezerva. Iar Gusa a replicat: "Lasati-ma in pace cu armata. De ce ne-ati aparat? Nu ati creat nimic, ati fost niste obedienti ai sistemului si luati pensii de 800 si de 1000 de euro. Va rog frumos, fiti moderati".

"Nu mai jigni! Esti un nesimtit la fel ca si cei din guvernele astea", a spus Adrian Hozoc, colonel in rezerva.

"Sunteti niste privilegiati care nu ati facut nimic tot timpul. Ati mancat la popota, ati furat din banii statului roman. Am facut armata si stiu. Nu ati aparat Romania de nimeni. Ati slujit conducatorul mereu. Nu v-ati pus problema ca trebuie sa scapati Romania de Ceausescu? Aveti o pensie de o mie de euro si strigati doar cand va pasa. Sunteti o casta care ati influentat puterea tot timpul si nu doresc sa accept asemenea privilegii", a incheiat Gusa.

"Am participat la toate lucrarile din economia nationala si la majoraritatea lucrarilor din sistemul militar de aparare", a spus Constantin Teodorescu, colonel in rezerva.

Sursa: Jurnalul National

Traian Basescu: Oficial, Romania are 500.000 de romi. In realitate, avem 1,5 milioane... ANI: Senatorii Mircea Diaconu si Mircea Cinteza, in incompatibilitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x