Antena Căutare

Crin Antonescu: "Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva regimului Basescu"

Liderul USL, Crin Antonescu, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca votul reprezinta "o victorie impotriva lui Traian Basescu" si ca este convins ca Victor Ponta va fi iar premier.

"As vrea sa multumim tutror cetatenilor care si-au exercitat dreptul de vot. Ei au aratat ca sunt constienti de faptul ca dreptul de vot este esenta democratiei", a spus Antonescu.

"Votul de astazi inseamna nu doar victoria unei formatiuni, e cel mai mare scor politic pe care o alianta l-a obtinut din '90 si pana azi, e victoria impotriva regimului Basescu, este sentinta dreapta, definitiva, ireconciliabila, pe care ati dat-o regimului Basescu", a completat acesta.

Crin Antonescu a precizat ca pe viitor politica externa a USL va fi orientata spre NATO si UE.

"Ii asiguram pe toti cetatenii Romaniei ca programul USL inseamna consolidarea si restabilirea statului de rept, democratie, orientare majora de politica externa a Romania: apartenenta la NATO, apartenenta la UE. NATO si UE nu sunt realizarile lui Traian Basescu, partidele noastre au facut enorm pentru ca aceste realizari sa fie posibile. Politica externa a USL va avea drept puncte cardinale aceste orientari".

"Acest vot este sentinta dreapta, irevocabila, pe care romanii i-au dat-o regimului Basescu. (...) Anul 2012 a fost anul victoriei impotriva regimului Basescu, iar anul 2013 trebuie sa fie anul victoriei impotriva crizei si a saraciei."

"Ii asigur pe toti romanii, nu doar pe cei care ne-au votat, ca programul USL inseamna consolidarea si restaurarea statului de drept in Romania", a incheiat Antonescu.

FOTO: Intact Images

Politicienii, printre primii votanti. Traian Basescu: "Votez pentru continuitate in drumul catre Vest"... Victor Ponta: "In perioada imediat urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x