Antena Căutare

Crin Antonescu, la mitingul USL: "USL este suficient de puternica pentru a conduce Romania spre bine"

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, la mitingul USL de pe Arena Nationala, ca acest eveniment este o demonstratie de forta.

"Vrem sa facem si facem o demonstratie de forta pentru ca cine vrea sa conduca o tara ca Romania trebuie sa fie puternic si noi demonstram ca suntem puternici, pentru ca cine vrea sa conduca o tara ca Romania trebuie sa tina cont de asteptarile oamenilor, de nevoile oamenilor, de libertatile oamenilor. (...) Vrem sa facem si facem o demonstratie de forta care nu vrea sa intimideze pe nimeni, dar vrea sa incurajeze toti romanii. (...) Da, USL este suficient de puternica pentru a conduce Romania spre bine", a declarat Crin Antonescu la lansarea candidatilor USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"USL-ul este la Arena Nationala cu poporul roman!", a spus Crin Antonescu de la tribuna de pe Arena Nationala.

"Niciodata Europa nu va fi doar a unor demnitari de moment sau a unei singure familii politice. (…) Nu e adevarat ca la Palatul Parlamentului sade Traian Basescu si PDL-ul impreuna cu Europa, pentru ca, daca poporul roman este simbolic aici, nu ai cum sa fii in Europa fara poporul tau. In Europa fara popor esti nimic sau o sluga", a afirmat Antonescu, referindu-se la reuniunea PPE de la Bucuresti.

"Popularii europeni sunt astazi la Palatul Cotroceni cu presedintele lor, noi suntem aici cu poporul nostru, fara presedinte. Suntem aici, in aceasta seara, si cu milioane de romani care sunt alaturi de noi cu aspiratiile noastre, cu Guvernul nostru, cu alesii nostri locali si cu proiectul nostru pentru Romania", a mai afirmat Antonescu.

El a mai declarat ca Romania trebuie sa aiba "drept de vot in Europa si nu doar drept de ascultat", deoarece este parte a Europei.

"Noi, cei care conducem si vom conduce Romania, in numele poporului roman si pentru poporul roman vom fi partenerii si nu slugile institutiilor europene. (…) Putem sta in fata oricui din Europa ca parteneri si nu slugi", a spus Antonescu

Sursa: Antena3

FOTO: Intact Images

Victor Ponta, la mitingul USL: "Romania nu mai este a PDL-ului si a lui Traian Basescu"... Jose Manuel Barosso despre intalnirea cu Victor Ponta: "A fost o intrevedere buna si constructiva"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x