Antena Căutare

CT Popescu: Basescu a primit tone de jigniri, dar nici domnia sa nu a ramas dator

Cristian Tudor Popescu a comentat la un post de televiziune victimizarea lui Traian Basescu care a spus ca din 2007 a fost umilit de dimineata pana seara. Jurnalistul a spus ca ii intelege foarte bine sentimentele presedintelui dar nu crede ca Traian Basescu a facut o depreciere a functiei prezindetiale.

"Nu cred ca sensul celor spuse de presedinte a fost acela de depreciere a functiei prezindetiale, sensul normal este ca a fost umilit datorita multelor insulte si jigniri primite in calitate de presedinte si aici are dreptate, a primit tone, dar nici domnia sa n-a ramas dator. Nu cred ca trebuie sa fortam lucrurile in directia dispretului lui Traian Basescu pentru functia prezidentiala, este vorba despre un sentiment uman cu privire la dificultatea reala de a fi presedinte", a declarat Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.

Mai mult, jurnalistul a tinut sa reaminteasca si situatia presedintilor anteriori, Emil Constantinescu sau Ion Iliescu, care au incasat si ei foarte multe insulte in calitate de sefi de stat.

Foto: Intact Images

Fondatorul UDMR, Laszlo Tokes, demisioneaza din Uniune: Vezi motivele!... FOTO! Sexy-pedelista din Satu Mate, Laura Bota, mai bifeaza un pictorial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x