Antena Căutare

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu, internat la Spitalul Floreasca. Fostul ministru se afla in stare buna

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce aseara i s-a facut rau, cel mai probabil din cauza unei caderi de calciu. Starea fostului ministru al Sanatatii este in prezent buna, a declarat pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, medicul Bogdan Oprita.

Familia fostului ministru al Sanatatii Eugen Nicolaescu a chemat ambulanta miercuri, in jurul orei 22.30. Un echipaj SMURD l-a gasit lesinat acasa si l-a transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca.


Medicii l-au investigat si au decis sa-l interneze. Din fericire, starea deputatului liberal s-a ameliorat si urmeaza sa fie consultat din nou, astazi, de o echipa pluridisciplinara, iar daca nu vor fi probleme, deputatul ar putea fi externat, a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Floreasca.

Eugen Nicolaescu face parte din Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor si a indeplinit functia de ministru al sanatatii publice in perioada 2007 - 2008, in guvernul condus de Calin Popescu-Tariceanu.



foto: Intact Images

Alesii care voteaza la doua cartele, in sfarsit sanctionati... Liviu Dragnea (PSD): Daca Ungureanu confirma discutiile informale cu Opozitia, degeaba e seful spionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x