Antena Căutare

Elena Udrea: “Daca spun la ce functie voi candida in PDL, se va opri orice jurnal de stiri”

Presedintele interimar al PD-L Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, ieri, la Targoviste, ca nu poate preciza pentru ce functie urmeaza sa candideze la alegerile interne din partid, intrucat, daca ar face acest lucru, "se va opri orice jurnal de stiri"

Potrivit Mediafax, jurnalistii i-au adresat Elenei Udrea cateva intrebari referioare la alegerile interne din PDL, respectiv functia pentru care se gandeste sa candideze. "Daca va spun, nu mai dati nimic altceva", a fost raspunsul acesteia.

"Odata, la Bucuresti, dupa ce am spus ceva foarte important despre Municipiul Bucuresti, am spus ceva legat de candidatura si nu s-a mai dat decat asta", a continuat Udrea.

Ministrul a facut aceste declaratii in timpul unei vizite efectuate la Targoviste. In cadrul acesteia, Udrea a semnat patru contracte de finantare prin Programul Operational Regional, trei fiind parte a Planului Strategic Integrat pentru Dezvoltare Urbana a Municipiului Targoviste, iar unul vizeaza reabilitarea Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Elena Udrea a fost aleasa presedinte interimar al PDL Bucuresti in luna iulie, dupa ce Liviu Negoita a anuntat ca nu va candida pentru ocuparea acestui post.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Liviu Dragnea: “Retinerea lui Vantu poate fi inceputul justitiei televizate”... Vosganian: "Basescu este epuizat si plin de frustrari"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x