Antena Căutare

Imparatul Iulian Radulescu are inima franta! Elena Udrea a refuzat sa ii fie sotie

Chiar daca azi a fost ziua regilor, Elena Udrea nu vrea sa fie imparateasa. Nici proclamata, nici maritata. Ea i-a raspuns Imparatului Iulian, care a cerut-o de sotie. Deputata nu e spus nici da, nici nu. S-a multumit sa zambeasca si sa declare ca nu o intereseaza Imperiul, ci Republica.

Imparatul romilor, Iulian Radulescu, si-a pus in gand sa isi ia o alta nevasta. Si a ales-o pe nimeni alta decat pe Elena Udrea. Dar deputata nu se viseaza imparateasa.

"Eu sunt cu Republica, nu sunt cu imperiile si cu regatele", a spus Udrea.

N-au impresionat-o nici titlul, nici aurul imparatului Iulian. Si a ramas rece si la lista lunga de argumente ale petitorului.

"Numele meu, capacitatea mea de munca, cine sunt eu, gradele mele de pe umar, cunostinta mea in intreaga lume! Nu mai zic de mapamond, ca nu prea stie toata lumea ce inseamna mapamond", se prezinta imparatul romilor.

Imparatul Iulian nu se astepta sa fie refuzat. De la inaltimea rangului si tronului, si-a declarat public pasiunea pentru Elena Udrea.

In pasiunea lui, liderul romilor a uitat ca e deja insurat. Totusi, va ramane neconsolat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x