Antena Căutare

Klaus Iohannis, prima reacție după ce a fost huiduit la Iași: „Nu ne-am supărat absolut deloc... Moldova a răms puțin în urmă”

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban au fost astăzi la Iaşi, acolo unde participă la manifestările ocazionate de împlinirea a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române.

Spre deosebire de alte vizite la Iaşi, prezenţa preşedintelui României în Piaţa Unirii din Iaşi a agitat puţin spiritele în rândul miilor de ieşeni.

Câţiva ieşeni au agitat mai multe bannere pe care erau mesaje către clasa politică actuală :„Moldova nu vrea să fie periferia ignorată a României”

La sfârșitul vizitei, Iohannis a răspuns la câteva întrebări ale jurnaliștilor legat de felul în care s-a simțit ăn momentele în care a fost huiduit:

"Nu ne-am supărat absolut deloc, fiecare român are dreptul la opinia lui și cred că în ansamblu, pentru Iași, lucrurile merg din ce în ce mai bine", spune Iohannis.

Întrebat de către o jurnalistă cum este Moldova fașă de restul țării, Șeful Staului spune că: "Este foarte trist că Moldova a rămas puțin în urmă și din acest motiv am venit împreună cu prim-ministrul și cu mulți membri din guvern să arătăm solidaritatea și preocuparea noastră și vom rezolva o mare parte din problemele Moldovei.", spune Klaus Iogannis.

Premierul face promisiuni mari. Autostrăzile, pe lista de priorități, dar și modernizarea căilor ferate... Iohannis, despre huiduielile de la Iaşi: Fiind aşa o zi frumoasă nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are drept...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x