Antena Căutare

Liviu Campanu: "PDL a incercat sa-mi cumpere votul la motiunea de cenzura"

Senatorul Liviu Campanu sustine ca PDL a incercat sa-i cumpere votul la motiunea de cenzura. Campanu, fost membru UNPR, acum senator independent, afirma ca i s-a oferit postul de inspector scolar general in Botosani. Pentru ca a refuzat, in ziua votului, premierul Boc ar fi incercat sa il convinga sa nu sustina motiunea de cenzura.


Printr-un comunicat de presa, premierul neaga acuzatiile.

"Primul-ministru Emil Boc nu a realizat nici un demers care sa influenteze in vreun fel votul senatorului Liviu Campanu la motiunea de cenzura dezbatuta miercuri. Primul-ministru nu i-a promis functia de prefect al judetului Botosani senatorului Liviu Campanu si nu a incercat sa influenteze optiunea de vot a altor parlamentari", a precizat Ioana Muntean, purtatorul de cuvant al premierului.

Liviu Campanu sustine ca aceasta nu a fost singura incercare de mituire. Cu o zi inaintea votului asupra motiunii de cenzura, ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, i-ar fi oferit postul de sef al Inspectoratului scolar judetean Botosani. Ministrul Funeriu a dezmintit insa informatia, printr-un comunicat de presa.

Senatorul Liviu Campanu, fost vicepresedinte al UNPR, a anuntat cu o zi inaintea votului, ca va sustine motiunea de cenzura si ca demisioneaza din partid. El a fost exclus din UNPR a doua zi, dupa ce a votat "pentru" motiune.

Corneliu Vadim Tudor, reales presedinte al PRM... Elena Udrea si Emil Boc au planificat campania electorala a partidului pe credite cu garantii de stat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x