Antena Căutare

Mihai de la Hi-Q, Ionela Prodan si Damian Draghici ii reprezinta pe romani in Parlament

O multime de vedete au reusit sa intre in Parlament dupa alegerile din 9 decembrie. Cantareti din noua generatie, dar si artisti consacrati au renuntat la locul de pe scena pentru unul in Camera Deputatilor sau in Senat. Mihai Sturzu de la Hi-Q, Ionela Prodan, Victor Socaciu si Damian Draghici sunt doar cateva dintre personalitatile care vor sa faca legi.

Mihai Sturzu a fost ales deputat din partea USL in sectorul 6 al Capitalei. Cantaretul a castigat mandatul cu aproape 65% din voturi.

Tot in sectorul 6 a candidat si o alta vedeta, Gigi Becali, care a declarat ca se va simti mult mai bine in Parlamentul Romaniei, decat in cel European.

Si Gabriela Firea isi va petrece urmatorii patru ani in Parlament, prezentatoarea TV castigand un loc de senator cu nu mai putin de 74,61% din voturi.

Sorin Ovidiu Balan a vrut si el sa fie parlamentar, asa ca a castigat un mandat de deputat de Braila, din partea PP-DD.

Damian Draghici a castigat un premiu Grammy, dar a preferat sa lase muzica pe planul doi si sa devina senator de Bacau.

La muzica renunta si Cici de la Sistem, care a fost ales senator din partea ARD.

Victor Socaciu si Ionela Prodan ii vor reprezenta in Parlament pe romanii din strainatate. Cantareata de muzica populara a fost aleasa in colegiul din SUA, iar Victor Socaciu a devenit deputat USL in colegiul din Italia.

Foto: Facebook

BEC, rezultate finale provizorii: USL a castigat 58,63% din voturile pentru Camera si 60,10% la Senat... Elena Udrea: "Daca USL a obtinut 60%, sa aiba premierul pe care il vor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x