Antena Căutare

Noua ministri in pragul remanierii!

Activitatea ministrilor cabinetului Boc va fi analizata saptamana viitoare de presedintele Traian Basescu.

Ziarul Puterea scrie ca purtatorul de cuvant al Administratiei prezidentiale a confirmat intalnirea cu grupurile parlamentare. Nu exista inca o data certa la care aceasta va avea loc.

"Daca se va stabili, va fi facut un anunt public", a declarat Valeriu Turcan la Antena 3. In plus, si UDMR va analiza activitatea ministrilor sai, urmand apoi discutii cu partenerii de coalitie. Laszlo Borbely a precizat ca discutiile vor avea loc in interiorul coalitiei dar deciziile privind eventualele remanieri ii apartin lui Emil Boc.

Potrivit unor surse oficiale, saptamana viitoare va fi o intalnire intre ministrii cabinetului Boc si grupurile parlamentare ale partidului. Intalnirea este confirmata si de Administratia Prezidentiala, scrie Puterea.

"Stiu ca este in discutie o astfel de intalnire intre presedintele Basescu si grupurile parlamentare ale PDL. La mine in program nu apare o data anume, dar eu stiu ca este in discutie. Ar putea sa aiba loc saptamana viitoare", a declarat Valeriu Turcan.

Noua ministri ar putea sa isi pierda fotoliile, nu si premierul Boc, cel putin asa sustine vicepresedintele democrat-liberal, Ioan Oltean. Seful Executivului ezita insa sa prezinte public numele celor de activitatea carora nu este multumit.

Tot mai multe voci din PDL cer remanierea ministrilor Seitan si Vladescu. Pe lista neagra, se mai afla ministrii Agriculturii si Comunicatiilor. Radu Berceanu si Adriean Videanu ar putea sa isi pierda si ei portofoliile, in ciuda notorietatii de care se bucura in partid.

Marko Bela: "In ceea ce priveste UDMR, nu se pune problema remanierii "... Sulfina Barbu: "La intalnirea PDL-istilor cu Boc este posibil sa vina si Traian Basescu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x