Antena Căutare

Olguta Vasilescu, dupa ce Orban a fost din nou huiduit in piata: De ce insista? Bineinteles ca a mai luat o portie

Senatorul PSD Olguta Vasilescu a comentat desfasurarea de joi a protestelor de strada din Romania, alaturi de mitingul USL.

Vasilescu a criticat iesirea in mijlocul protestelor a lui Ludovic Orban, pentru a doua ora huiduit cand a aparut in mijlocul oamenilor.

"Ludovic Orban s-a dus din nou in Piata Universitatii. De ce insista? Bineinteles ca a mai luat o portie... Alti politicieni din PNL (Gorghiu, Voicu, Campeanu) nu au fost primiti cu ostilitate. Doar el! Hmmm...", a scris Vasilescu pe Facebook.

Dupa ce s-a alaturat colegilor din uniunea social-liberala la mitingul din zona Arcul de Triumf - Piata Victoriei, senatorul a ajuns "pe teren" si un zona Piata Universitatii.

"Am fost si eu la mitingul USL din Bucuresti! 20. 000 de oameni. Chiar daca televiziunile basiste dau alte cifre... 17 000 au intrat in Bucuresti cu autocarele. [...] Am trecut acum prin spatele Pietei Universitatii. Multi, foarte multi jandarmi, pregatiti de interventie, stau pititi in spate la Inter...", mai spune pesedista.

Referitor la actuala Putere si grupul din jurul acestora, Olguta Vasilescu a remarcat declaratia unui senator UNPR, care i-a cerut cu disperarea premierului remanierea guvernamentala.

"Ce panica a intrat in sobolanime!", a comentat acid aceasta.

Foto: Intact Images

Theodor Paleologu: "Unele reactii ale Puterii fata de proteste au fost tampite si deplasate"... Udrea iese la atac: Ponta plateste 40.000 de euro pentru raliu la Monte Carlo si 5000 de euro la Concertul de la Viena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x