Antena Căutare

Olguta Vasilescu: "Udrea nu vrea o baita de multime? Ca poporul o cere in strada!"

Olguta Vasilescu nu pierde nici o ocazie sa taxeze derapajele Puterii. In ultimele postari pe Facebook, senatorul comenteaza in timp real toate evenimentele din politica romaneasca.

Traian Igas, Rodica Culcer, Traian Basescu sau Elena Udrea nu scapa de criticile pesedistei.

Olguta Vasilescu a inceput cu Traian Igas, pe care l-a facut "branconier", dupa ce ministrul de Interne a gresit in urma cu ceva vreme termenul "braconaj", spunand "branconaj".

"Platim acum rezultatele a 22 de ani de democratie!", a spus Igas, declaratie care a infuriat-o pe Vasilescu.

"Nu, ma, branconierule, platim rezultatul incompetentei voastre. Nastase a luat 300 milioane de dolari de la FMI si a scos tara din gaura in care o bagaseti tot voi, iar voi ati luat 20 de miliarde de euro si nu se vede nimic, a spus Vasilescu.

Pe de alta parte, senatorul PSD are o lupta personala si cu Rodica Culcer.

"Rodica Culcer minte! M-a acuzat de dezinformare cand am spus ca, din cauza ei, ca n-a trimis niste acte la timp, Romania nu va transmite 2 campionate de fotbal. Si ea a zis ca CA A APROBAT DIN DECEMBRIE cumpararea drepturilor de transmisie (cf Mediafax). Azi aflam ca CA, intrunit AZI, A RESPINS cumpararea acelorasi drepturi, lucru de care ne asigura Culcer ca s-a intamplat", a mai spus Vasilescu.

Basescu si Udrea

"Ok! Am inteles! Base face repetitii in fata oglinzii... daca sa rada, sa planga, sa-si ceara scuze, sa se dea cocos... Dar unde e Udrea? Ca nu era zi de la Dumnezeu fara o pamblica, fara o funda sau fara vreun pampon al doamnei... De 5 zile, nimic? Incep sa-i duc dorul! Ea nu vrea o baita de multime, ca poporul o cere in strada?

Senatorul a facut si o gluma pe seama lipsei presedintelui din peisajul mediatic in ultimele 6 zile.

"De ce nu vine Traian Basescu in Piata Universitatii? Pentru ca s-a interzis consumul de bauturi alcoolice, pe o raza de un km...", a scris aceasta.

In plus, Vasilescu a comentat si doua dintre evenimentele zilei de miercuri: decizia CCR asupra constitutionalitatii asumarii alegerilor si protestele anti-Putere din toata tara.

"Felicitari Slobozia! 3000 de oameni se afla in strada si se manifesta zgomotos. Avand in vedere marimea orasului, cred ca este, de departe, pe primul loc! Vrem imagini! Vreo televiziune locala ne ajuta putin?", a spus pesedista.

Potrivit recensamantului din 2002, Slobozia are o populatie de 57320 locuitori"

"Judecatorii CCR cer Guvernului un studiu financiar sa vada daca intr-adevar se economisesc 20 milioane de euro cu comasarea alegerilor. Pai, de ce? Curtea Constitutionala trebuie sa judece DUPA CONSTITUTIE, NU DUPA LEGEA BUGETULUI", a comentat Vasilescu decizia Curtii Constitutionale.

Foto: Intact Images

Traian Basescu: 2011 a fost un an dificil. Voi continua sa fiu un partener activ al Guvernului... Crin Antonescu: Daca Puterea vrea anticipate, in 45 de zile avem alegeri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x