Antena Căutare

PDL cere instalarea de camere video in sectiile de votare la referendumul din 29 iulie

PDL cere instalarea de camere video in toate sectiile de votare precum si in sectiile suplimentare la referendumul de saptamana viitoare. Anuntul a fost facut astazi de vicepresedintele democrat-liberalilor, Cristian Boureanu.

Totodata, PDL va depune cereri pentru a intra in posesia copiilor dupa listele permanente si suplimentare, a mai declarat Boureanu.

"PDL cere instalarea de camere video in toate sectiile de votare speciale. Excludem desfasurarea referendumului in sectiile speciale, acolo unde nu exista camere. Toti delegatii PDL din sectiile de votare vor face copii dupa listele electorale permanente si liste suplimentare. Anuntam ca in baza acestor liste vom face verificari ulterioare votului in toate sectiile de votare din tara pentru a-i urmari in justitie pe aceia care vor practica votul multiplu", a declarat Cristian Boureanu.

Foto: Intact Images

Ponta: “Am obligatia de a trata judetele Harghita, Covasna, Mures in mod absolut corect”... Ponta: "In 29 ii putem da, in sfarsit, K.O. lui Traian Basescu. Va pierde sigur cu cel putin 66 la 33%"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x