Antena Căutare

PDL-ul isi trimite membrii tineri de partid la mare, pe banii statului

Reforma statului promovata de catre Basescu, Boc si ai lor a ajuns sa produca efecte chiar si cand vine vorba despre taberele sociale, destinate copiilor si tinerilor proveniti din familii defavorizate. Chiar si pentru un astfel de loc intr-o tabara la mare au fost favorizati tinerii simpatizanti sau membri ai PDL.







„copiii si tinerii proveniti din familii al caror venit lunar pe membru de familie este de pana la 50% din salariul minim brut pe economie, beneficiarii de burse sociale, orfanii care nu sunt incredintati spre crestere si educare prin hotarare judecatoreasca, precum si cei proveniti din formele institutionalizate de ocrotire"





„Au fost si doua fetite de la Casa Sperantei. N-am vrut sa trimit mai multi copii sa nu se interpreteze. Daca politizam si asta... Lista a fost facuta de la scoala. Nu am vrut sa trimit mai multi copii, ca sa nu se interpreteze. Da, au fost si doi profesori in tabara, sot si sotie, dar el a nu mers cu mine la ultimele alegeri. De altfel, eu am organizat o tabara pe banii mei pentru toti copiii de la Casa Sperantei".



„Valoarea unui astfel de bilet este de 70 lei (RON), valoare care asigura costul mesei si al cazarii pentru 6 zile. Mentionam ca dat fiind timpul scurt in care ne solicitati aceste date, nu avem timpul necesar pentru a informa persoanele vizate (din tabel) cu privire la faptul ca numele lor a fost comunicat presei. Drept urmare nu ne asumam raspunderea privind demersul de a face publice aceste date fara acordul persoanelor vizate. Va asiguram de toata disponibilitatea noastra privind transparenta activitatii D.J.S.T. Hunedoara in conditiile cadrului legal".







Jurnalul


Foto: Facebook


Deputatul UDMR propus neoficial pentru Ministerul Sanatatii va refuza oferta. Vezi de ce!... PSD: Disputele dintre PDL si UDMR in Cluj sunt doar un spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x