Antena Căutare

PNL si PSD vor depune impreuna o motiune de cenzura

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a anuntat, dupa intalnirea cu liderii PSD, ca cele doua partide vor depune impreuna motiunea de cenzura. El a mai spus ca aceasta va fi inaintata cat mai curand posibil

Crin Antonescu a precizat ca liberalii si social-democratii vor lucra impreuna la textul motiunii de cenzura.

In plus, presedintele PNL a anuntat ca cele doua formatiuni urmeaza sa convina asupra unui guvern de criza, care sa fie instalat "a doua zi" dupa caderea actualului Cabinet, in cazul adoptarii motiunii de cenzura.

Liderul liberal a adaugat ca reprezentanti ai celor doua partide vor trece imediat la redactarea programului de guvernare.

In ceea ce priveste propunerea de prim-ministru al acestui "guvern de criza", Antonescu a spus ca acesta va fi convenit, el reiterand pozitia PNL privind un premier independent, cu mare credibilitate publica.

Articolul continuă după reclamă

Referitor la numarul de parlamentari care vor vota in favoarea motiunii, Antonescu a declarat ca atat PNL cat si PSD vor face tot posibilul pentru a convinge cat mai multi parlamentari sa li se alature.

Sursa: jurnalul.ro

VIDEO! Limuzina lui DDD, mazgalita in culorile tricolorului... PNL si PSD vor depune impreuna o motiune de cenzura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 10: Înghețată cu 3 arome de fructe (cea mai rapidă rețetă) Miercuri, 05.06.2024, 10:02
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x