Antena Căutare

Ponta si Antonescu au stabilit Guvernul pe drum spre Brasov

Victor Ponta a stabilit deja formula guvernamentala pentru cabinetul pe care o va prezenta in fata Parlamentului pentru a primi votul de investitura.

"Astazi (sambata - n.r.), de dimineata, pe drumul spre Brasov, cu Crin Antonescu, am stabilit schema Guvernului si chiar si o mare parte dintre oamenii care vor conduce ministerele", spune co-presedintele USL.

Executivul pe care il va propune va fi "cel mai cinstit" pe care Romania l-a avut, promite Victor Ponta, intr-o declaratie de presa la Bistrita.

"In urmatoarele sase luni, Guvernul USL este obligat sa fie cel mai competent Guvern pe care l-a avut Romania si, mai mult decat orice, cel mai cinstit Guvern pe care l-a avut Romania", afirma Ponta.

Premierul desemnat spera ca noul guvern sa poata fi prezentat Parlamentului in data de 7 mai.

"Schema de Guvern pe care am discutat-o si cu domnul Antonescu prevede 16 ministere si 20 de posturi guvernamentale. [...] Marti vom definitiva lista Guvernului, iar pe 7 mai ne prezentam in Parlament pentru investitura", a mai spus acesta.




Foto: Intact Images

Vicepresedintele PDL, Gheorghe Stefan: "Boc trebuie sa demisioneze din functia de presedinte al partidului"... Sorin Oprescu si-a depus candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x