Antena Căutare

Rectificarea bugetara va fi aprobata sambata. Se cauta bani pentru programele presuspendate de CE

Gurvenul se va reuni, sambata, in sedinta pentru a aproba a doua rectificare bugetara din acest an. Pana atunci, ministrii care gestioneaza programele presuspendate de catre Comisia Europeana au sarcina de a identifica in bugetul ministerelor pe care le conduc resurse care sa acopere cheltuielile aferente acestor proiecte.

Rectificarea bugetara va fi aprobata sambata. Se cauta bani pentru programele presuspendate de CE
| Intact Images

Proiectul de rectificare bugetara prevede ca veniturile bugetului de stat vor fi mai mici cu peste un miliard de lei, relateaza Mediafax. Guvernul va reduce cheltuielile alocate de la bugetul de stat pentru Senat, CSM, ICCJ, televiziunea si radioul public. De asemenea, vor fi reduse bugetele ministerelor Culturii si Apararii.

Ministerle Agriculturii, Administratiei, Sanatatii, Educatiei, Justitiei, Dezvoltarii Regionale si Turismului, dar si Serviciul Roman de Informatii vor beneficia de o suplimentare a bugetelor.

Deficitul bugetului consolidat va fi metţinut la 13,6 miliarde lei, reprezentand 2,2% din produsul intern brut.

Au renuntat la muzica pentru o cariera politica. Vezi ce artisti vor sa intre in Parlament!... Stenograme: Dorin Cocos l-a invitat pe Sorin Blejnar in "Orasul Iubirii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x