Antena Căutare

Scandal in Parlament: Votul pentru Fondurile Europene, amanat

Votul din Parlament pentru investirea in functie a ministrului Afacerilor Europene, Leonard Orban, s-a amanat pentru ora 12:00.



Sedinta plenului reunit al Parlamentului a fost suspendata pana la ora 12.00, la propunerea PDL, informeaza Mediafax. Partidul a motivat ca doua dintre comisii nu si-au finalizat audierile, astfel ca unele dintre punctele de pe ordinea de zi nu ar putea fi dezbatute.

Imediat dupa inceperea sedintei, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, a solicitat amanarea acesteia pentru ora 12.00, motivand ca doua comisii nu si-au finalizat audierile si, in consecinta, unele puncte de pe ordinea de zi nu vor putea fi dezbatute.

In replica, liderul deputatilor PSD, Mircea Dusa, a acuzat ducerea in derizoriu a sedintelor de plen reunit de catre parlamentarii coalitiei de guvernare.

Presedintele de sedinta, Mircea Geoana, s-a declarat nemultumit de faptul ca se incearca o amanare, in conditiile in care premierul Emil Boc si o serie de ministri sunt prezenti.

"DomnuleToader, vreti sa-i faceti asta primului-ministru?", a a intrebat Geoana.

"Domnul prim-ministru a fost consultat", a raspuns Toader.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a solicitat ca Parlamentul sa dezbata propunerea de infiintare a Ministerului Afacerilor Europene, dupa care sa se decida amanarea sau continuarea lucrarilor.

Supusa la vot, propunerea lui Mircea Toader de amanare a sedintei a fost aprobata cu 174 de voturi "pentru", 167 de voturi "impotriva" si doua abtineri.



Foto: Intact Images

Consiliul National Secuiesc cere autonomia judetelor Harghita si Covasna... Victor Ponta: "Oprescu va fi sustinut de toate partidele din USL"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x