Antena Căutare

Secret: Cat ne costa traiul familiei Basescu in vila lui Ceausescu?

RAAPPS refuza sa faca publice costurile sederii familiei Basescu in palatul din Primaverii, costuri suportate, evident, din bugetul public. Jurnalul National a solicitat RAAPPS, in baza legii liberului acces la informatii de interes public, sa comunice care este suma totala a investitiilor realizate de stat la Vila Lac 3, de cand familia Basescu s-a mutat acolo pana in prezent, care este suma totala a facturilor de intretinere aferente Vilei Lac 3 din 2005 pana in prezent si cat a costat intretinerea spatiilor verzi, a terenului de tenis si a patinoarului aferente resedintei prezidentiale.

Dupa cum se stie, desi are o locuinta in Bucuresti, celebra casa din Mihaileanu, pe care a promis ca o va da inapoi statului dupa ce s-a aflat ca si-a dat-o singur cand era primar, Traian Basescu locuieste de la 1 iulie 2005 in Vila Lac 3 din Cartierul Primaverii, in Strada Turgheniev nr. 22-24.

Basescu insa a cerut in mod expres ca resedinta sa prezidentiala sa fie Vila Lac 3 inca inainte sa depuna juramantul de presedinte, dupa alegerile din decembrie 2004.

Surse din cadrul RAAPPS au declarat pentru Jurnalul National ca Basescu a tinut mortis sa se mute in vila din Strada Turgheniev, pentru ca aceasta este "cea mai opulenta" dintre vilele construite de Ceausescu in Primaverii.

Vila Lac 3 are o suprafata construita de 1.045 de metri patrati, are un teren de tenis de 684 de metri patrati si un patinoar de 308 metri patrati, ponton si remiza pentru barci si un teren aferent de 29.296 de metri patrati.

Sursele citate sustin ca aici locuiesc si cele doua fiice ale lui Traian Basescu, Elena si Ioana, desi aceasta din urma detine de asemenea un celebru apartament in Baneasa, si ca amenjarile facute la resedinta prezidentiala sunt demne de un seic arab, cu dormitorul prezidential de 200 de metri patrati, cu coloane de marmura, lemn exotic din Brazilia si Indonezia si piatra din India si China.

Tot articolul, in Jurnalul National

Udrea sustine ca n-are legatura cu Posta... Traian Basescu ar fi acceptat invitatia PD-L la Conventia Nationala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x