Antena Căutare

Şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru a discuta bugetul instituţiilor din domeniul apărării şi securităţii naţionale

Klaus Iohannis a convocat, pentru marţi, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru a discuta despre bugetul instituţiilor din domeniul apărării şi securităţii naţionale.

”Marţi, 17 decembrie a.c., începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, pe ordinea de zi a şedinţei se află subiectul referitor la propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale.

Premierul Ludovic Orban spune că a primit susţinerea conducerii PNL pentru o eventuală asumare a răspunderii pe legea bugetului, în cazul în care se va stabili acest lucru.

"În cursul zilei de mâine vom lua decizia privitoare la procedura pe care o vom decide pentru adoptarea legii. Repet, obiectivul nostru este acela ca până la data de 31 decembrie România să aibă un buget din partea Guvernului liberal", a anunţat, luni, Ludovic Orban.

Sursa : news.ro

Tăriceanu: Am eşuat în a ţine nomenclatura comunistă departe de conducerea statului şi, mai grav, am eşuat în a ţine fos... Guvernul decide astăzi forma sub care va fi adoptată Legea bugetului pe 2020/ PNL susţine angajarea răspunderii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x