Antena Căutare

Sefii Autoritatii Vamale si a Casei de Pensiii, demisi de premierul Ponta

Seful Autoritatii Vamale, Viorel Comanita, si sefa Casei de Pensii, Doina Parcalabu, au fost demisi de premierul Victor Ponta.

Seful Autoritatii Nationale a Vamilor a fost inlocuit de Dorel Fronea, fost director executiv la Directia Regionala Vamala Bucuresti si consilier al directorului Serviciului Vamal din Republica Moldova.

Fronea va ocupa astfel postul de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Dorel Fronea a condus Directia Regionala Vamala Bucuresti in perioada septembrie 2005- septembrie 2007, ulterior fiind numit secretar general la Ministerul Justitiei, ca urmare a rezultatului obtinut de acesta la concursul desfasurat pentru ocuparea functiei.

De asemenea, sefa Casei Nationale de Pensii a fost demisa, printr-o decizie semnata de Victor Ponta. Parcalabu a lucrat ca presedinte al Casei de Pensii din ianuarie 2009, cand a fost numita in aceasta functie de premierul de atunci, Emil Boc.

In locul ei a fost numita Ileana Ciutan in functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Nationale de Pensii Publice.

Foto: Intactimages

MRU are noi orizonturi: Nu regret nici o clipa ca am plecat din SIE... Seful ISC, demis de Ponta dupa ce a decis retragerea institutiei din procesul "Trofeul Calitatii"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x